Tickets binnen - Reisverslag uit Asten, Nederland van Joost Deursen - WaarBenJij.nu Tickets binnen - Reisverslag uit Asten, Nederland van Joost Deursen - WaarBenJij.nu

Tickets binnen

Door: Joost van Deursen

Blijf op de hoogte en volg Joost

29 Maart 2007 | Nederland, Asten

Ik heb net mijn tickets binnen voor alle vluchten gedurende mijn reis. Het gaat dus allemaal door zoals gepland!!! Het begint nu wel een beetje te kriebelen maar ik heb er echt super veel zin in!!!

Bij de foto's heb ik een afbeelding geplaatst van al mijn vluchten en data en vluchtnummers zodat jullie precies kunnen zien wanneer ik waar ben.

Trouwens allemaal bedankt voor jullie leuke reactie's ik hoop dat jullie dit volhouden. Voor degene die zaterdag nog komen tot zaterdag en voor de anderen tot later!!

Halleeeee!!!

• 29 Maart 2007 - 15:17

Guus:

Joost ik hoop dat je het overleefd. Ik denk dat het wel lukt. Doe nog de groetjes aan de Oerang Oetangs.
    Groetjes GUUS

• 29 Maart 2007 - 15:19

Puck:

Joost maak veel foto's zodat ik ze nog kan zien.
    Groetjes Puck

• 29 Maart 2007 - 15:44

Janneke:

Hee Joost!

Super! Wist helemaal niet dat je wegging ofzo, maar vind het helemaal te gek.

Heel veel plezier dan ook en neem het er lekker van (doe ik ook namelijk ;-) )!!

Janneke

• 29 Maart 2007 - 15:53

Johnie:

ongelooflijk werelds!

• 29 Maart 2007 - 16:10

Petra:

Hé Joost, ik wil je heeeel veel plezier wensen met je avontuur! Zijn tegelijk aan het reizen, alleen vertrek ik iets later en zit ik nie zo ver weg. Ik hou het bij het o zo mooie Europa. Heb in totaal iets van 11 vluchten en ga van hot naar her. Lieve joost: Geniet, leer en kom dan maar weer snel terug! :-)

Kus Petra

• 29 Maart 2007 - 16:15

Familie Ter Horst:

Joost,
    Een hele fijne tijd toegewenst! We zullen je verhalen volgen!
    Tot zaterdag!

Lex Lelijks:

Welts!

• 29 Maart 2007 - 17:54

Gerard En Greet:

Joost heel goede reis en heel veel plezier daar bij de Oerang Oetangs en kom vooral gezond weer terug
    Groetjes Ome gerard en Tante Greet

• 29 Maart 2007 - 18:34

Martijn:

Veel plezier daar in die verre oorden. Ik zal de site in de gaten houden en ben zeer benieuwd naar je belevenissen aldaar. Het zijn de daden die tellen, Joost...

• 29 Maart 2007 - 19:27

Arjan:

Hey van Dupsen! Goed bezig jonge, met die tickets. Maar kom je voor je gaat nog even die vette vlek aan de binnenkant van m'n autoruit verwijderen? Bedankt! Halleeee!

• 30 Maart 2007 - 06:02

Jacques Vogels:

Maak er iets moois van en geniet.
    Werken kan altijd nog.

• 30 Maart 2007 - 06:14

Harold Bouwmans:

Dag Joost,

Een hele goede reis en super veel plezier in het "zuid-oosten" van de wereld!!

Groet Harold

• 30 Maart 2007 - 07:35

Stephan:

Halleekes,

Veel plezier en geniet ervan! Ben benieuwd naar je verhalen.

greetz!

Stephan

• 30 Maart 2007 - 08:47

Lowientje:

...en vooral veel genieten!

• 30 Maart 2007 - 16:53

Jos:

Dat wordt een mooie trip jongen! Ben nu al benieuwd naar de reisverhalen op de site. Houdoe.

• 31 Maart 2007 - 09:59

Johnny:

Werelds!!

• 01 April 2007 - 01:36

Je Mama:

Joost wat een fantastische, gezellige afscheidsborrel met zoveel vrienden, vriendinnen, voetbalvrienden, familie, lieve neven en nichten die jou allen een super vakantie gunnen en toewensen. Fijn voor jou Joost.

• 01 April 2007 - 03:29

Bregje:

Hi Joost,
    Hier vanuit Bali, Het is hier echt super!
    Echt de moeite waard. Ik zit nu in Ubud, wat je zeker niet mag missen!
    Maar ik mail je nog wel over van alles,
    Veel plezier zaterdag, en alvast een
    hele goede reis! Geniet ervan!

Dag neefje!
    kus breg

• 01 April 2007 - 03:30

Bregje:

Ok, zaterdag was dus gister haha...
    Geen idee meer welke dag we hier leven..
    maar t zal wel gezellig zijn geweest!

• 01 April 2007 - 10:09

Arie En Frenki:

Fantastisch Joost dat je dit gaat doen. Wij zullen je reis volgen via deze site.

• 02 April 2007 - 11:46

Jozef:

Joost,

Wanneer je dit leest, zal je waarschijnlijk al de petronas twin towers hebben gezien! (Zowiezo op het vliegveld op de ansichtkaarten)Geniet van de reis en vooral het onderweg zijn!

Veel reisgenot!

Groet,

Jozef Derksen

• 03 April 2007 - 08:48

De Groote Stalfeezer:

hey deurzer!

je moet ff wat langer blijven in KL: a.s. zondag komt Albers racen!! Vet circuit :) :P

"SEPANG - De meest uitputtende formule 1-race van het jaar, zo wordt de Grote Prijs van Maleisië van komende zondag beschouwd. Niet alleen stijgt het kwik in Zuidoost-Azië vaak boven de 40 graden, de hoge luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de wedstrijd een uitputtingsslag is voor zowel mens als machine."

Nog slaapplek in 'Heritage Station' gevonden??!?