't is bijna zover - Reisverslag uit Asten, Nederland van Joost Deursen - WaarBenJij.nu 't is bijna zover - Reisverslag uit Asten, Nederland van Joost Deursen - WaarBenJij.nu

't is bijna zover

Door: Joost van Deursen

Blijf op de hoogte en volg Joost

21 Maart 2007 | Nederland, Asten

Jaja, het is bijna zover!! Als alles meezit vertrek ik a.s. 2 april richting Nieuw-Zeeland. Daar zal ik ongeveer een week of 5 verblijven. Daarna ga ik in 5 weken de Oostkust van Australie bekijken. Dan ga ik een week of 3 naar Papua Nieuw Guinea en sluit ik mijn reis af door nog 2 weken te relaxen op Bali, en dan ben ik rond half juli weer een keer in Nederland.

Dit zijn een beetje de plannen maar die zullen gedurende de reis nog wel wat bijgeschaafd gaan worden. Via deze site wil ik jullie allemaal op de hoogte houden van mijn reisverhalen en belevenissen. Ik zou het leuk vinden als jullie ook regelmatig wat van jezelf laten horen zodat ik ook een beetje op de hoogte blijf van het thuisfront!

Tot het volgende bericht!! Alleee

• 21 Maart 2007 - 22:29

Evelyn:

Ha Joost,
    Wat een top plan zeg! Veel plezier en geniet ervan.
    groet Evelyn

• 21 Maart 2007 - 22:30

Jeroen:

Potver, eerst Hoebergen en nu jij!!! En ik maar hard werken...

Veel plezier en ik zal voor je hopen voor het kampioenschap van PSV.

groeten Jeroen

• 21 Maart 2007 - 23:12

Thijs De Tukker:

Hey Joost,

Ik wens je heel veel plezier, en zal je site zekers in de gaten gaan houden. Howdoe :)

• 21 Maart 2007 - 23:31

Roos, Je "tante":

He. Joost.
    Geweldig dat je avontuur nu echt gaat beginnen. Even nog gefeliciteerd met je nieuwe baan intussen, dat is lekker op vakantie gaan.
    Als ik je adres zie van je site, krijg ik zelf ook weer zin om te vertrekken. Je weet wel Suriname. Ik wens je een goede voorbereiding en een een hele goede , relaxte, machtige wereldreis. Bijzonder dat je ook naar P.N. gaat en naar Bali. Bregje komt dan 16 april terug van Bali.
    Groetjes Roos.

• 21 Maart 2007 - 23:35

MAMANNE-MIE:

Ha die Joost,

Gaaf hoor die website, maar nog gaver zal het worden wanneer ik al je berichten en het verloop van de reis erop geplaatst zie en kan vernemen.
    Een fantastisch mooie reis met veel leuke, interessante ontmoetingen en met een schat aan ervaringen weer rijker terug thuis!
    Joost een super vakantie en echt geweldig dat je PNG gaat bezoeken!

MAMANNE-MIE

• 22 Maart 2007 - 05:47

Adrie Bressers:

dit is wel een mooi ding.

• 22 Maart 2007 - 07:19

Nicole:

Nou Pan...dat is wel heel erg gaaf!

x

• 22 Maart 2007 - 07:20

Michiel:

Man man.. klinkt allemaal als muziek in de oren. Ik ben erg benieuwd naar de mooie foto's en de wilde verhalen! (of de wilde foto's en de mooie verhalen..hehe)

Veel plezier gast,
    Halleeeeeee (heheh)

Michiel

P.S: ge krijgt de groeten van Tom de Vogt

Willem:

Joost,

opzouten inderdaad je bent al veel te lang hier. ga daar maar een huis of eeen friettent bouwen haha. Het allerbeste tijdens je reis en de groeten aan alle bekenden die je gaat tegenkomen.

gr willem

Werelds:

Johnny!!!

• 22 Maart 2007 - 07:52

Frans En Constance :

Joost, helemaal super! Zijn erg benieuwd naar je reisverhalen. Alvast een goede reis, heel veel plezier en geniet ervan!

• 22 Maart 2007 - 08:20

Karlijn:

Hé Joostje!!
    Hebben elkaar al zolang niet gesproken en nu ga je ook nog op wereldreis!! Ik hoop dat je een fantastische tijd hebt!! Van harte trouwens met je nieuwe baan, eerst lekker vakantie vieren en dan volle bak aan de slag. Na je reis weer n reunie op de Tuinstraat? Ik zal de rest van die slome ex-huisgenoten van ons weer s proberen te mobiliseren :) Als ik je niet meer spreek, heel veel plezier en we zien elkaar snel!
    xx Karlijn

• 22 Maart 2007 - 08:40

Johnie:

Werelds!

• 22 Maart 2007 - 08:52

Lonneke:

Hey Joost! Echt gaaf hoor. Klinkt allemaal zeer goed. Geniet er lekker van maar zie je voor die tijd toch nog wel?

Lonneke

• 22 Maart 2007 - 09:45

Tessa:

Lekker genieten Joost! En mocht je Odette nog tegen komen geef haar dan een dikke knuffel!

liefs, tessa

• 22 Maart 2007 - 11:21

Cees-Jan:

Joost man, wat kan het soms mooi lopen in het leven! Het ene moment sta je in Asten tot je enkels in de modder het andere moment waan je je in een bounty reclame...Geniet alvast van de voorpret en succes met de voorbereidingen! Tot pils, CJ

• 22 Maart 2007 - 11:43

George:

Joost dat is verekte gaaf ik hoop dat je het leuk hebt en dat je natuurlijk weer mooie iedeeen op doet voor het meest prestieus voetbal tournooi (grapje)
    ik hoop in iedergeval dat je weer gezond terugkomt.

• 22 Maart 2007 - 12:13

Jan En Marlé:

we horen wel "VAN ONDEREN"
    veel lol en kom terug zoals je gegaan bent

• 22 Maart 2007 - 12:24

Tante Jeanne:

ha die joost
    leuk die site ik zal je zeker via dze weg blijven volgen.Ik wens je dan ook een hele fijne tijd toe
    En ik hoop dat je van deze
    vakantie heel veel energie krijgt om daarna
    met veel zin aan je nieuwe job kunt beginnen
    groetjes en een dikke kus van je tante

• 22 Maart 2007 - 13:18

Dorien:

He Joost!

Ga je op vakantie? Ga je alleen of samen met iemand?

Hoe dan ook het wordt vast ontzetteng gaaf! Leuk dat je mij hebt toegevoegd, dan kan ik lezen wat je allemaal aan het doen bent daar!

Groetjes Dorien

• 22 Maart 2007 - 13:28

Bregje:

Hi neefje!
    Super allemaal wat je gaat doen! Heel veel plezier en succes! Ik zie je niet meer van te voren, maar ik bel je morgen nog even.
    En ik zal Bali veilig voor je achter laten!

xx Breg

• 22 Maart 2007 - 14:11

Gerrit:

Ad! Weer een geweldige site gebouwd, voor een geweldige reis. Goed bezig.

Goeie reis en:
    Uuuuuh, vergeet je rietje niet!

• 22 Maart 2007 - 16:15

Koen Hendrikx:

He die Joost dat is echt een verrekes mooi land (van horen zeggen).Hoop dat je daar goed naar de zin hebt.Zal je verslagen wel eens lezen en wellicht krijg je ook nog nieuws uit het mooie Lierop.Veel plezier daar.ciao Koen

• 22 Maart 2007 - 18:38

Beest:

Verliezen we 1 x van die overbeneusde 020's, ga jij er meteen als een haas vandoor. Vluchtgedrag Deurs!

• 22 Maart 2007 - 18:39

Beest:

• 22 Maart 2007 - 20:42

Marinda:

Hey joost

Wat een leuke plannen heb jij. Leuk om weer eens een keer iets van je te horen. Heel veel plezier en ik kijk naar de spannende verhalen. Wel grappig want Odet zit nu ook voor een jaar in Australie en gaat ook naar Nieuw Zeeland.

Gr Marin

• 23 Maart 2007 - 10:19

Raab:

Die nederlaag heeft je wel heel hart geraakt Deurs! Laat je toch niet zo op de kop zitten door die Amsterdamse bluf... Joden!

• 23 Maart 2007 - 15:55

Math:

Ha Joost,
    Ik wens je een te gekke tijd, met uiteraard veel leuke ervaringen.
    Uiteraard ook een behouden thuiskomst.
    Ik kom je zeker nog uitzwaaien en zal je via de site blijven volgen. Uit eigen ervaring weet ik hoe leuk dit is.
    groet,
    Math

• 23 Maart 2007 - 16:36

Bobby:

Klasse Joost, ziet er goed uit.
    We zorgen dan wel voor "het kampioenschap" dit jaar.
    Hoop dat we onze pony niet al teveel zullen missen....

Groeten en veel plezier
    Bob

• 24 Maart 2007 - 09:23

Lieke:

Hey lieve grote broer,

Echt super dat je 3,5 maand gaat reizen. Ik zou heel graag met je meegaan. Het wordt vast en zeker een geweldige reis en ik wens je dan ook heeel veel plezier en ook ik zal je zeker gaan volgen via deze site.

kusje van je zusje

• 24 Maart 2007 - 18:17

Tony En Wim:

Joost Te maait ons het gras voor de voeten weg.Niets getreurd we zijn zeer benieuwd naar je reisverhalen.We kunnen je ervaringen delen en komende winter gebruiken als wij de oversteek maken.
    Ome Wim en tante Tony.

• 25 Maart 2007 - 09:51

Wouter:

He Gast.

Super veel plezier! Ik zag de reactie van Karlijn. Hierop mijn antwoord: Ja we hebben elkaar lang niet gezien en NEE ik ben geen slome ex-huisgenoot.

Handdoek!!!!!!!!!!!

• 26 Maart 2007 - 17:35

Geert Dinghs:

Hey Joost,

Relaxt man, lekker een paar maandjes er tussenuit. Welicht zie ik je deze week nog en anders super veel plezier! Geniet ervan!

Gr
    Geert

• 27 Maart 2007 - 10:08

Ton En Marleen:

Hallo Joost
    Te gek om zo'n reis te gaan maken. Ook moet het voor jouw pa geweldig zijn dat zijn zoon naar de plaats gaat waar hij gewerkt heeft: Papua Nieuw Guinea.
    Wij wensen jou een inspirerende vakantie toe en veel energie om je daarna op je nieuwe job te richten.
    Heel veel groetjes en wij blijven je volgen xxx

• 29 Maart 2007 - 23:39

Ome Sjef:

ik wens je een prachtige reis toe ik begrijp het niet zoo goed maar kan ik jou verder op je reis volgen als dat kan hoor ik nog hoe dat werkt SUCCES GR SJEF EN TOOS

• 01 April 2007 - 11:22

Miranda Knoops:

He Joost!

Fantastisch wat je gaat doen! Ik wens je het allerbeste en ik weet zeker dat je er erg van gaat genieten! Veel plezier en ik ben best jaloers op je!

Groeten Miranda